DU Speed Booster

DU-Speed-Booster

Nemáte najnovší mobil s androidom a preto je dosť pomalí? Alebo máte najnovší a najvýkonnejší mobil s androidom a sem-tam sa vám predsa len spomalí? Ak áno, tak potom čítajte ďalej. Pretože tento článok bude tak trochu o rýchlosti vášho mobilu.

Aplikácii na zrýchlenie mobilu je viacero. Mnohé aj skutočne robia svoju prácu. Niektoré z nich, keďže sú zadarmo, aj tak trochu otravujú s reklamami a ponukami atď. Vyskúšal som ich viacero. Najlepšie sa mi pozdáva DU Speed Booster. Táto aplikácia dokáže zlepšiť celkovú výkonnosť telefónu, rýchlosť prepínania medzi aplikáciami a dokonca aj zlepšiť herný výkon.

Zaujímavé funkcie:

Phone Boost & Memory Boost 
Vyčistí pamäť (RAM) a optimalizuje rýchlosť telefónu tým, že odstráni nadbytočné úlohy na pozadí.

Junk File Cleaner
Uvoľňuje pamäťový priestor a tým zlepšuje výkon. Skenuje nevyžiadané súbory ako napr: zvyškové súbory, cache, rôzne dočasné súbory, zastarané aplikačné súbory, atď.

Security & Antivirus
Ochrana proti vírusom, adware, malware, trojanom a ďalším nechceným zvieratkám.

Network Boost
neskúšal som…

CPU Cooler
Sleduje teplotu CPU a detekuje aplikácie, ktoré sú náročné na výkon CPU. Následne spúšťa chladiaci manéver.

Apps Manager
Aplikačný manažér, ktorý okrem iného dovolí jednoducho presunúť aplikácie na SD kartu. Tým šetrí priestor pamäte telefónu. Super vec, pretože s preplnenou pamäťou telefónu jeho svižnosť tiež klesá.

AppLock
Dôverné a súkromné ​​aplikácie ako je Facebook, Instagram, SMS, galéria a pod. ochráni prístupovým heslom. Dôležité vtedy ak napr. sem-tam pri čakaní u lekára požičiate mobil deťom :-) Ja tento zamykač používam aj na zamknutie setupu (nastavení), pretože sa mi stáva, že pri telefonovaní líčkom naklikám zmenu dátumu a pod…

Smart Charge
Zobrazí stav nabitia v reálnom čase a odhadne zostávajúcu dobu nabíjania.

DU Swipe
Pomáha rýchlo sa prepínať medzi aplikáciami.

Navyše aplikácia ponúka na displeji takú malú ikonku s informáciou o zabordelovaní pamäte. Takže pamäť môžete čistiť aj priebežne.

Napíš odpoveď

husle
OK knihy