Záhadný hrad

Záhadný hrad je názov logickej hry pre jedného hráča z radu Smart. To znamená, že je určená pre tých najmenších, čo však ale neznamená, že sa s ňou nemôžu zahrať aj starší súrodenci. Toto všetko môžem len potvrdiť, lebo u nás sa hru Záhadný hrad hrajú
všetky deti, ba aj ich rodičia.

Poďme stavať hrady! Posilnite si svoje mozgové závity s touto krásnou drevenou 3D logickou hrou. Cieľom je skombinovať rôzne drevené dielce stavebnice tak, aby spoločne vytvorili hrad zobrazený v knižke zadania. Zadania sú zoradené od tých najjednoduchších hradov pre začiatočníkov, až po tie zložitejšie veľkostavby. Skvelá hra na dlhé zimné večery, ale aj upršané jarné či jesenné dni. U nás je táto hra na dostupnom mieste. Vždy na dosah. Doslova láka zobrať krásne drevené vežičky a hradby a stavať a stavať…

Hra Záhadný hrad je vytvorená tak, aby rozvíjala logické myslenie a priestorovú predstavivosť. Je určená pre jedného hráča. my sme ale prišli nato, ako sa zahrať aj vo dvojici. Sú na to dva spôsoby:

  1. Dve deti sa hrajú tak, že ten mladší súrodenec postaví hrad podľa zadania č.1 a ten starší postaví podľa zadania č.2. A znovu ten mladší podľa zadania č.3 a následne ten starší podľa č.4 a tak ďalej vždy na striedačku.
  2. Druhý spôsob je trochu sofistikovanejší a hodí sa vtedy, keď je hra už dosť "ohratá". Hrad sa stavia spoločne tak, že najmladší súrodenec zoberie jeden dielik a začne stavbu hradu podľa zadania. Starší súrodenec zoberie ďalší dielik stavebnice a dopĺňa veľkolepé dielo. Stavba pokračuje napreduje striedaním hráčov.

Hru môžete kúpiť napríklad tu: http://www.ihrysko.sk

Napíš odpoveď

husle
OK knihy